Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

Pure Love Racing



Μη με μαλώνεις που δεν έγραφα τόσο καιρό, είναι καλοκαίρι και τα θέλγητρα της εποχής με διασύρουν αριστέρα - δεξιά , άλλες φορές παρα τη θέληση μου κι άλλες φορές για έναν απώτερο σκοπό που επιβιώνει ακόμη στο πίσω μέρος του μυαλού.


Σκεφτομαι το σκάψιμο της ψυχής μέσα στις εποχές , το επίπεδο της αυτογνωσίας, της ευαισθησίας και της σοφίας που ανακύπτει μέσα απο όλον αυτό τον εσωτερικό μηχανισμό.
Πόσο να σε αντέξει ένα καλοκαίρι ; Ξεκινώ βιβλία που αφήνω στη μέση , σαν απο άμυνα για κάτι που ξέρω πως σύντομα θα τελειώσει. Ετσι κυλούν οι μέρες...σαν ενδιαφέρον λογοτεχνικός χαρακτήρας ξεδιπλώνονται μπροστά μου και τον κουβαλώ μαζί μου σε ταξίδια του μυαλού και του σώματος.

Nostalgia Is Not What It Used To Be... τυλίγεται γύρω σου αργά ,σαν χάδι που θέλει να τρυπώσει παντού και το καταφέρνει. Μελωδία χωρίς μέτρο και πάλι στην αναζήτηση αυτών που θα σε κρατήσουν κοντά, σ'αυτό που πραγματικά είσαι. Για να μπορείς με στόμφο να εξηγήσεις στον εαυτό σου ποιόν από τους φόβους σου κατάφερες να αγαπήσεις και να ξεπεράσεις.
Ποτέ μην πάψεις να εκπλήσεσσαι απο τις συμπτώσεις γύρω σου , να περιεργάζεσαι με αγάπη όλα εκείνα που σε τράβηξαν μακρυά απο το δρόμο σου. Για κάποιο λόγο τα ερωτεύτηκες και αξίζαν την περιπλάνηση...


Δεν υπάρχουν σχόλια: