Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Face-Booking

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα ήταν ο κόσμος του Facebook αν λαμβάνατε friend request απο τη μαμά σας? Διόλου απίθανο με τους ρυθμούς που αυξάνονται τα μέλη του συγκεκριμένου ιστοχώρου και με τις ηλικίες των 35-45 πλεον να φλερτάρουν με τη δημιουργία προφίλ.
Εκεί που οι 30-κάτι έμπαιναν δειλά δειλά στη νοοτροπία του FB και οι σαραντάρηδες απλώς τη σνόμπαραν με δικαιολογίες του τύπ
ου 'είμαι πολύ μεγαλος για τέτοιες σαχλαμάρες' , έχουμε φτασει σε σημείο να μιλάμε για ένα κοινωνικό φαινόμενο, εξίσου σημαντικό στις διαπροσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις όσο με το να έχεις 2 αριθμούς κινητού.


Στο μεταξύ, έχουν ήδη κάνει την εμφανισή τους τα πρώτα teenagers -και όχι μόνον - groups με τίτλο 'No Parents' και 'Πέτα τη μαμά απ'το Facebook ' που μάχονται για τη διαφύλαξη των προσωπικών τους δεδομένων..άλλωστε οι εποχές που οι μαμάδες κοιτούσαν τις τσάντες μας όταν επιστρέφαμε απο το σχολείο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και η σημερινή νεολαία δεν δέχεται περιορισμούς.
Μιλάμε για μια ολόκληρη εποχή νέων baby boomers με προσβαση στο facebook, οπότε ίσως κι αυτό να αποτελέσει μελλοντικά ώς ένα μέσο 'οικογενειακού ελέγχου' αφού όλα φιλτράρονται και στοιβάζονται στο μεγαλόπρεπο ίντερνετ.


Είδωμεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: